Komma ikapp med förra veckan

Albin inledde ju förra veckan med feber. Han och jag var hemma på måndagen.
På eftermiddagen åkte Elsa och jag på terminens sista gympa. Hon gick stolt därifrån med ett diplom ❤️ (hon fick även med sig Albins hem)
(null)
Vi köpte med oss pizza hem till middag och efter vi ätit hanns det med lite tv. 
De tycktes ha saknad varandra under dagen ❤️
(null)

På tisdagen var pappan hemma med Albin. 
Jag hade inbokat tandläkarbesök efter mitt vanliga tisdagsjobb och efter det jobbade jag ikapp ett av mina missade måndagsjobb. Det blev en heldag och jag kom hem lagom till middagen.
(Tandläkaren hittade två små hål som jag inte hade en susning om. En lagning inbokad i januari... Tanden som besvärar mig hittade hon inga konstigheter med trots extra röntgen bild. Märkligt!)

Albin mådde bra denna dag och var mycket piggare än dagen innan. Men tempen visade 37+ på kvällen så han fick fortsätta vara hemma.

Nya favvoleken nu är med bilar och ficklampor. De leker natt 😊
(null)

Onsdagen delade jag och Peter på att vara hemma. Han var hemma på förmiddagen och jag eftermiddagen.
Jag möblerade om mina jobb lite eftersom jag var tvungen att åka och lämna Elsa på dagis på morgonen. Vi åt frukost hemma innan vi åkte och slapp då stressa.
Albin var så gullig och hjälpte syrran med kläderna ❤️
(null)
Jag hade bla. fönsterputs på jobbschemat. Inte min favorit.... 
Lagom när jag gick ut och skulle ta utsidan så började regnet ösa ner! Jag hade dock förberett mig för det och hade regnkappa på mig. Men vad hjälpte väl det när regnet rann längs ryggen och ner på rumpan så fort jag böjde med framåt! Jag var dyngsur om bakdelen när jag var färdig! 
(null)
Vid 12 möttes jag och Peter upp vid dagis. Elsa hämtades, Albin bytte från pappas bil till min och vi åkte hem. Och pappan började jobba. Pussel pussel.

Jag ägnade eftermiddagen hemma åt att sätta upp julgardiner i nästan alla fönster och putsa insidan på ett par av dem. Kändes gött att få det gjort innan helgen.
På kvällen var ju Peter iväg på julbord med jobbet. Han åkte vid typ 19 och var hemma igen innan 22. Mätt hade han hunnit bli. 

Albin var pigg och alert även denna dag men tempen visade ändå lite i överkant på kvällen i mitt tycke så vi bestämde att han fick vara hemma även nästkommande dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0