Vi är trötta på detta nu

Alltså shit vilken cirkus det är i detta hem. Alla är lite sura och tvära. Alla gnabbas med alla. 
Jag tror vi behöver lite semester ifrån varandra när denna sjukera är över.

Inatt var första natten sedan i lördags som Elsa inte hade någon febertopp ❤️ Trots det låg hon och trängdes med mig i sängen större delen av natten. Och drog mig i öronen...

Jag har mest varit sängliggande idag och tack och lov var det bestämt sedan innan att peter skulle vara hemma och vabba idag.
Men som sagt, vi har varit som katt och råtta allihopa idag. Usch!

Albin har haft ytterligare en feberfri dag, men snuvig och rosslig långt ner i bröstet.
Han var ute ett par timmar i förmiddags och grejade med sitt ❤️ 
Men hans humör är svajigt till tusen! Ena stunden skrattar han och är sprallig och nästa stund börjar han gråta när man ber honom plocka upp en bil från golvet. Helt oberäknelig.
Någon direkt matlust är inget att tala om. Han rynkar på näsan åt det mesta. Yoghurt är väl typ det enda han ätit idag. 

Elsa har varit nästan feberfri idag, när hon la sig nu ikväll tempade hon 37.8. Men hon ser inte kry ut alls. Hon är också lite snuvig och täppt långt ner i bröstet. Plus att hon i ett par dagar klagat över ont på underläppen. Det är väl antagligen en blåsa eller nått.
Äter gör hon inte heller. I tugga frukostmacka, i tugga äpple till lunch, ett par kex till mellis och två gurkskivor till middag. 
(null)
Jag har mått hyfsat bra så länge jag legat ner, så fort jag börjat röra på mig så har jag fått frossa, känt mig yr och riktigt mörbultat i hela kroppen. Jag tog en dusch nu nyss och vattenstrålarna gjorde ont när de landade på ryggen. Men jag tror inte jag haft någon direkt feber. 
Och jag är också täppt långt ner i bröstet. 

Imorgon tar vi nya tag!
Peter ska åter till jobbet efter 2,5 dag hemma. Han längtar nog dit! Han höll på att åka dit redan i förmiddags, när tjafsen duggade tätt här hemma. 

Och nu har Elsa kommit upp och ligger här i soffan. Hon hann sova typ en timme och tre uppvak. Tror att det river i bröstet på henne när hon hostar ❤️

Albin sover gott ❤️ Han har faktiskt skrällt med att sovit till typ 08 två morgnar i rad! Trots det har han varit som en urvriden trasa på eftermiddagarna och nattats redan innan 18.30. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0