Jycken

Denna jycke har inte varit alls pigg idag 😔
IgÄr började hans ögon bli sÄdÀr jÀtteröda igen, trots att jag i onsdags lyckades fÄ ut hans ögonsalva frÄn Apoteket och att vi redan i torsdags sÄg liiite förbÀttring.

Inatt vid 04 vaknade jag av att han oroligt vankade av och an hÀr hemma. Jag sparkade liv i Peter och beordrade honom slÀppa ut honom.
Ännu mer diarrĂ©. DiarrĂ©fri frĂ„n torsdagsmorgon och hela fredagen men sedan en omgĂ„ng igen.
Klockan 06 vaknade jag igen av hans vankande och slÀppte ut honom igen. Men sedan höll det sig bra. Men han har varit otroligt trött och haft det jobbigt med ögonen.
Vid 15 var han ute och försökte krÀkas, men hans mage Àr ju tom...

Jag har sett honom Ă€ta bĂ„de grĂ€s och snö idag nĂ€r vi var ute pĂ„ förmiddagen sĂ„ lite vĂ€tska visste jag att han fĂ„tt i sig. Nu pĂ„ kvĂ€llen fixade jag lite sockervatten Ă„t honom men det var han inte alls intresserad av. Men jag tog en av ungarnas medinspruta och tvingade honom att dricka nĂ„gra ml. En stund efter det ville han faktiskt busa lite med sin nalle! ❀ Men nu sover han igen och magen hans har börjat kurra ordentligt. SvĂ„rt att veta om det Ă€r hunger eller oroskurr.

Jag hĂ„ller pĂ„ att koka lite ris Ă„t honom men vet inte om jag vĂ„gar ge honom det redan? Eller om jag ska vĂ€nta till imorgon. Lite intresserad av att Ă€ta verkar han iallafall för han gick runt och nosade i köket förut och har flera gĂ„nger varit och tittat om det finns annat Ă€n vatten vid hans matplats ❀


Kommentarer
Postat av: Mormor

Lille stackare. Krya pÄ dig <3

2017-01-15 @ 17:25:31

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0