Stress in i det sista. Men nu lugn.

Ännu en helt galet hektisk dag! Jag höll på att bryta ihop flera gånger i förmiddags, det var så mycket jag ville och behövde få gjort ute i trädgården innan vi åkte iväg. 

Jag gick raka vägen från sängen och ut till trädgårdslandet och grejade med så mycket jag bara hann. Men gav upp vissa saker. Bla. så hann jag inte plocka av alla mogna jordgubbar. Det fanns massor 😔
Sedan grejade jag iordning endel hos hönsen. Packade det sista i husvagnen. Och skrev en lång instruktionslista till farfar om var han ska vattna och hur hönsen vill bli ompysslade. 
Och hela tiden tjatade ungarna om näääär ska vi åka?! Ska vi åka nu!? 


Strax innan 14 kunde vi äntligen rulla hemifrån. 
Men vi var tvungna att åka förbi ett av mina jobb så jag kunde göra det sista innan semestern satte in helt. 
Det var bara ett pytte jobb så det gick galant. 

Äntligen rullade vi söderut!

Det flöt på bra genom Stockholm. 
Men i Solna ser både jag och Peter hur en stor sten flyger upp bakom sopbilen som kör framför oss, stenen slår i vindrutan på Peters sida med en riktig smäll och lämnade ett stort stenskott i rutan.... 

Mellan Stockholm och Södertälje ballar Elsa ur. Jävlar vilket humör den damen har alltså.... 
Jag kan stänga av öronen för hennes skrik men Peter har svårt med det i bilen när han kör. 

Framåt 17.30 rullade vi in på campingen Jogersö i Oxelösund. Här spenderar vi natten och imorgon åker vi vidare ner till Linköping. Skönt att dela upp resan och kul att se nått nytt. 
Det är en trevlig och välskött camping. Fullbelagd tippar jag på. 

Vi ställde snabbt iordning vagnen. Satte inte upp förtältet nu när vi bara stannar en natt. Och vi har lekparken som granne 👍 Vi letade sedan upp mathaket för middagsintag. Vi gick via stranden. Fint! 
Och en trevlig middagsstund fick vi tillsammans ❤️ Barnen mumsade pannkakor, jag åt fisk och Peter tog högrevsburgare. Efter maten köpte barnen varsin glass påvägen tillbaka till vagnen. Lite gungning och bestigning av det intill liggande berget hanns med innan det var dags att krypa i säng för de små. 
 

Duscharna är gratis här så jag passad på att ta mig en dusch. 

Sedan har jag och Peter suttit här i vagnen och kuckilurat, spånat lite planer för kommande vecka osv. Men nu börjar det bli dags att krypa ner under täcket. 
Semester känslan och lugnet har intagit min kropp äntligen. Skönt!


Men det tog emot att lämna hemmet. Det är ju full fart ute i trädgården just nu! Det blommar och frodas. Gurkor har vi skördat och likaså zucchinis. Tomaterna börjar få färg och potatisen står strax i blom. 
Jag vill ju vara hemma och ta hand om allt det där. Och se allt det vackra! 

Och hönsen! Saknar redan våra fina små pullor ❤️ 


Kommentarer
Postat av: Farmor

Ha en skön semester! Jag skall samarbeta med Farfar om att sköta trädgården. Tiden kommer att gå så fort när ni är lediga och har roligt.

2017-07-14 @ 05:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0