Safttider

Så ja! Nu står rabarberchampangen på jäsning. Efter önskemål från syster 😊

Klar att avsmakas om 3 veckor

Det är första gången jag provar på att göra en alkoholhaltig dryck


När detta var färdigt och upphällt insåg jag att jag hade kvar fläderblommor i frysen från förra året! Och en påse röda vinbär. Dessutom låg det kvar en hel hög med rabarber på köksbänken. Så jag kuckelimuckade ihop en blandsaft. Spännande att se hur den smakar 😊


(Det bruna som ser ut som kräk är fläderbkommor 😉)



Och tidigare i veckan var Syrensaften färdig.
Den smakar väl ok men lite speciellt... säkert god i en kall grogg 😉 


Kommentarer
Postat av: Syrran

Yeih du gör champangen 👍👌👍. Spännande

2017-06-20 @ 21:38:42
Postat av: Mamma

Du är så pysslig. Kul och spännande

2017-06-20 @ 23:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0