Safttider
Så ja! Nu står rabarberchampangen på jäsning. Efter önskemål från syster 😊
Klar att avsmakas om 3 veckor
Det är första gången jag provar på att göra en alkoholhaltig dryck
När detta var färdigt och upphällt insåg jag att jag hade kvar fläderblommor i frysen från förra året! Och en påse röda vinbär. Dessutom låg det kvar en hel hög med rabarber på köksbänken. Så jag kuckelimuckade ihop en blandsaft. Spännande att se hur den smakar 😊
(Det bruna som ser ut som kräk är fläderbkommor 😉)
Och tidigare i veckan var Syrensaften färdig.
Den smakar väl ok men lite speciellt... säkert god i en kall grogg 😉
Kommentarer
Postat av: Syrran
Yeih du gör champangen 👍👌👍. Spännande
Postat av: Mamma
Du är så pysslig. Kul och spännande
Trackback