Trafikinformation

Ett litet varnande inlägg till er som tänker besöka oss 😊


Det är nämligen så att vi nu måste åka "uppevägen" pga. att vår vanliga infart sedan i måndags är avgrävt och enbart består av ett dike. 


Såhär har det sett ut i en vecka nu och vi vet inte om det kommer läggas i rör och fyllas igen igen, eller om det ska förbli ett dike.

De som grävt (vår granne längst bort på vägen) har inte yppat ett ord till oss om slutresultatet. 

Anledningen till detta är att vägen var väldigt dålig och i stort behov av uppfräschning. 
För någon månad sedan blev vi tillfrågade om vi ville vara med och bekosta uppfräschningen av vägen, men det hade vi ingen lust med. Vi betalar ju redan en vägavgift till vägföreningen och vår riktiga väg är egentligen "uppevägen", så att betala ytterligare otaliga tusenlappar till ytterligare en väg känns inte rimligt. 
Anledningen till att vi till 99% använder oss av "nerevägen" är att den riktiga vägföreningen inte underhållit vår "uppeväg" alls på jag vet inte hur länge. Den är med andra ord stenig och guppig som en eländig skogsväg. 
I alla år har "nerevägen" används till oss (och all vägvisning via gps visar den vägen) och i gengäld har farfar oftast skött plogningen av den på vintern samt även underhållit den med att fylla igen hål bla. Helt frivilligt....

Så nu väntar vi och ser vad som händer. OM något mer händer. Eller om vi planterar en ståtlig häck i diket istället 😉 


Men nu vet ni! Det är "uppevägen" som gäller till oss  👍
Hittills har jag inte glömt bort mig och åkt fel, men har flera gånger i sista sekund kommit på att jag ska åka rakt fram istället för att hålla till höger när vi åkt av byvägen och på grusvägen.
Fast i egentligen borde ni alla åka den vanliga "nerevägen" och vända borta på grannens infart! Då kanske de lessnar och fyller igen vår gamla infart igen 😉 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Spännande att se vad som händer

2017-06-06 @ 14:52:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0