Hormonell fredagskväll

Mitt psyke har varit lite sisådär de sista veckorna nu efter bilincidenten och det har lett till att mina hormoner kommit ur balans. Kvinnoveckan har varit segstartad och jag har känt mig som en uppblåst ballong, haft mensvärk känningar både nu och då och humör som åkt bergochdalbana. 

Men nu äntligen! Typ en månad försent släppte äntligen proppen. Och nu ska också dubbla hormondoser ut ur kroppen, fy fan vad jobbigt det är att vara en känslig kvinna... 

Mitt humör störtdök i eftermiddags och givetvis känner ungarna av det och allt blir bara pannkaka. 
Och dessutom slant jag med handen så tumnagel gick av långt ner när jag skulle sätta i sladden till kaffebryggaren. AJJ!!! 

Peter kom hem lite innan fyra och jag varnade honom omgående att jag var arg som ett bi.
Osmidig som han är så kläcker han ur sig en grej som får mig att explodera....

Efter middagen ville Albin spela tv-spel så ungarna och Peter gick ner i källarn. 
Jag gick ner med en välfylld bricka åt dom och talade om att de fick stanna där nere huuuuur länge de ville. Ju längre desto bättre. Haha!

Jag tog tillvara på min ilska och frustration och började röja ur Elsas garderob. Det är något som jag tänkt göra i över ett år. Minst! 

När man får hålla på i fred och hinna avsluta det man påbörjat är det faktiskt ganska kul. Lite terapi.

Resultatet blev bra! Lyckades omorganisera  garderoben och få in alla hennes kläder som tidigare legat i byrån och tömma den helt. Perfekt att kunna plocka ut en möbel ur rummet. Det blev genast mycket mer plats för henne att leka.

- Oj vad fint du gjort i min "gabbarob"/garderob mamma! Utbrast hon när hon nästan 1,5 timme senare kom upp från källarn ❤️ 

Och ja, det känns jävligt skönt att äntligt fått det gjort! Nu ska vi banne mig sätta upp lite hyllor och tavlor och sånt inne hos henne också. Inget sådant har vi ju satt upp efter vi tapetserade och hon flyttade in i rummet för typ 2 år sedan eller nått.... SKÄMS på oss! 

Men till min förskräckelse så insåg jag att hennes växagarderob är slut! Hon växer så det knakar. Lagret måste fyllas på! 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är inte lätt att vara kvinna 😉☹

2017-11-25 @ 15:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0