Förra veckan

En stressmåndag inledde veckan.

Jobba massa, hämta på dagis 14, åka till gympa 15.30 och sedan andas ut lite.
Elsa var även denna gång tveksam till allt de första 20 minutrarna. Hon hängde mest runt mitt ben medan jag försökte följa instruktionerna. När det äntligen blev dags för hinderbana så gick hon all in ❤️

Sedan var det Albins tur och han var lika taggad som förra gången. Han gick all in från första sekund ❤️

Peter kom dit efter jobbet och jag och Elsa stannade kvar och tittade en stund innan vi åkte hem i förväg. Jag behövde komma hem och äta. 
Grötmiddag fick det bli. Snabbt tillagat. 
Albin och pappan kom hem framåt 18.30 och anslöt vid matbordet.

Därefter blev det KAOS. Barnen var superduper trötta. Och även vi. 
De kom tillslut i säng och somnade som stockar. 
Vi har lite ångest inför att varje måndag kommer se ut såhär nu i flera veckor....

På tisdagen vaknade jag med lite huvudvärk. Tog en tablett innan jag åkte till jobbet men den gav ingen effekt. Värken höll sig hanterbar hela förmiddagen men varje gång jag böjde mig framåt kändes det som om hjärnan rörde på sig.

Istället för att snabbveckohandla innan jag skulle hämta på dagis 11.45  så åkte jag hem och la mig. Peter kunde hämta barnen och köra hem dem.
1,5 timme senare kom de hem och jag hade just precis lyckats somna.... Trots vila och fler tabletter så kändes inte huvudet bättre. Tvärtom! Jag beordrade Peter att stanna kvar hemma. Jag kände att jag aldrig skulle klara av att ta hand om barnen i det skicket jag var. 
Jag visste inte om jag skulle ligga ner eller sitta upp. Blunda eller titta.
Tillslut somnade jag och sov som en sten. Två timmar senare börjar jag vakna till. Huvudet känns mycket bättre men det känns nu som typ träningsvärk i hela skallen. Och middag smakade såååå gott efter att jag inte kunnat äta något sedan frukostmackan vid 07.00. 
Troligtvis var det väl någon typ av migrän. Flera år sedan jag hade det sist.


På onsdagen hämtade jag på dagis vid 11.45 och vi åkte och handlade innan vi åkte hem. 
Handlingen gick superbra! Barnen var så duktiga! Vi fixade tom. ett besök in i tygaffären och in på Kappahl och köpte nya överdragsbyxor till Albin.

Torsdagen var det lång dag och jag hämtade inte förän 15.00 på dagis. 

Elsa somnar var och varannan dag i bilen påvägen hem nu för tiden 😊❤️ Fullt förståligt. 

Efter middagen tog vi en liten cykeltur 

Albin är fortfarande ganska ofta frustrerad över hur korta dagarna blir här hemma nu när vi jobbar mera och är på dagis längre. 


Fredagen var barnen hemma med farmor och farfar som vanligt. 
Jag minns inte vad de hade gjort. Men de håller sig alltid sysselsatta! 

Jag troooor jag lyckade övertala ungarna om att chilla i soffan med en film på eftermiddagen. Men det var svårt för vissa att varva ner.
Albin har blivit sådär hyperaktiv igen och kan inte slappna av. Det ska hända saker hela tiden. Han går som på nålar och vänder nästan ut och in på sig själv tillslut. Han vill inte inse sina begränsningar, han är ingen superhjälte med oändligt mycket ork.
Detta leder till väääääldigt mycket tjafs och högljudda utbrott.... Dagligen. 

Kvällen avrundades i soffan med chips och ostbågar. Mormor och morfar skulle komma på kvällen så de var otåliga. Men det blev ingen sen kväll för någon av dem och mormor och morfar hann inte komma innan de sov som små grisar ❤️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0