Back to vardag

Imorgon är det tänkt att vardagen ska dra igång igen. Barnen och pappan har ju haft typ 2 veckor jullov och innan det hann ju ungarna med en sjukvecka också. Tror jag iallafall. De sista veckorna är bara ett töcken i huvudet! Feber, julfiix, vab, tandvärk, julfirande, snor, nyår, vattkoppor, lite jobb och lite annat smått och gott.... 

För mig och Peter blir det vanlig vardag för imorgon iallafall. För barnens del blir det en dag hos farmor istället för dagis. 
Egentligen känns de friska nu men det är så svårt att avgöra om precis ALLA vattkoppor torkat, så vi kör det säkra före det osäkra och håller de hemma lite till. 

Imorgon måste vi upp tidigt. Blir spännande!
Hela familjen har blivit helt förslappade och kommit in i riktigt ledighetsfeeling. Ungarna har sovit till närmare 09.30 flera dagar i rad nu! Trots att de inte lagt sig jättesent om kvällarna. Helt galet ju! 
Albin har somnat ganska lätt men Elsa har haft svårt nästan varje kväll. Det har tagit över en timme typ varje kväll och hon har fått för sig att hon inte kan somna själv. Hon som somnat plättlätt om kvällarna förut, helt själv.
Men det blir nog mer ordning på torpet nu när vi sparkar igång vardagen igen.
Hoppas det iallafall! 

Ungarna ser ut som två miniatyr tonåringar med finniga plyten nu när vattkopporna torkar ihop i ansiktet 😂
Jag har lite retsamt men med kärlek kallat Albin Pricken nu i en vecka ❤️ Men nu har jag döpt om honom till Skorpan istället. Hihi ❤️ 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0