Det är jobbigt nu!

Vattkoppor är pest! 
Inatt var hela familjen vaken mellan 04-07 cirka. Alvedonen slutade verka på Albin så febern steg och prickarna förökade sig och var jobbiga. Han ser förskräcklig ut idag! Hans lilla kropp är helt täckt med blåsor i olika stadier. Vi ber till Gud om att det nådde sin kulmen idag.
Men han är så otroligt tapper och tålmodig ❤️ Man ser hur jobbigt han har det men han klagar knappt ❤️

Elsas utbrott ligger några dagar efter och hon ser inte lika hemsk ut än och hon har hittills inte heller drabbats av lika mycket feber.
Hon har dock väldiga besvär med några väldigt irriterade prickar på de privata områdena. Dessa lider hon mest av. Och inatt var de extra bråkiga, samtidigt som febern steg lite. 
Hon är också väldigt tapper ❤️ (men gnäller en hel del 😉) 

Vi åkte hem idag och de var superduktiga hela vägen ❤️ Halvvägs steg Albins feber återigen. 
Vi stannade hos farmor och åt middag. Eller jag och Peter åt. Barnen har knappt ätit nått på flera dagar. Förutom yoghurt och glass... 
(null)
Såhär ser han ut på HEEEELA kroppen ❤️ Lille Pricken ❤️ 

Kommentarer
Postat av: Syrran/moster

Älskade prickiga barn vad moster tycker synd om er. Se till så mamma och pappa ger regelbundet med panodil var 6.e h för välbefinnandet och ät hur mycket glass ni vill. Stor kram från moster & onkel

2018-01-02 @ 20:22:52
Postat av: Mormor

Gullebarn, önskar att ni får sova bra inatt och att det värsta är över nu så ni slipper feber i morgon. Prickarna stannar nog tyvärr lite till.
Ni är så duktiga och tåliga.

2018-01-02 @ 20:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0