Kompiskalas

I lördags hade Elsa ytterligare en liten kalasbjudning, hon bjöd hem Majken från dagis.

Mycket förväntan hos båda tjejerna och det blev så bra ❤️

Elsa dukade till dem båda vid lilla bordet och där satt dem och fikade våfflor och fnittrade innan de försvann in på Elsas rum och stängde dörren.
(null)
Present fick hon också! Enhörningsring och klistermärken samt en muffin som man kan väckla ut till en docka. Och den luktar vanilj.
Nöjd tjej ❤️

Och Majken ville INTE åka hem när det var dags för det 😅


Det är nu på senaste tiden dessa två blivit bra kompisar och riktigt fästa vid varandra.
Båda pratar och berättar om den andra hemma och Elsa tjatade om att bjuda Majken på det stora kalaset förra helgen, men jag lovade henne att vi kunde bjuda hem henne en annan gång istället.
Och i samma veva fick jag sms från Majkens pappa där han berättade om hur mycket Majken pratar om Elsa hemma och undrade om vi kunde styra ihop en träff. Sagt och gjort! 😊 


(Sedan en tid tillbaka trillar det in flera sms titt som tätt från dagiskompisars föräldrar med frågor om lekträffar och kalasinbjudningar till både Albin och Elsa. Jättekul att få bekräftelse på att barnen är omtyckta kompisar ❤️ men även lite ångestframkallande att jag som förälder måste lära känna andra helt främmande föräldrar. Som jag kanske inte alls klickar med 😬 Tack och lov har det hittills bara gått bra 😅) 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vad roligt, ni har stora barn nu och kompisar blir viktigt.

2018-03-23 @ 16:10:35
Postat av: Syrran/moster

Mysigt de ser ut att ha det. Härligt med en bästis

2018-03-23 @ 17:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0