Äckelvecka

Äntligen fredag! Iallafall för mig och Elsa. Hon och jag är lediga imorgon. Skönt!

Denna vecka har varit riktigt kämpig. 3 av 4 i familjen har varit riktigt risiga.
Albin insjuknade ju i feber i söndags. Den höll i sig på över 38 ända till igår kväll, då skenade den helt plötsligt upp till 39,7. Idag har han istället varit feberfri. Det vänder fort...
Han är iallafall urless på att vara hemma. Stundvis har febern hållit honom lugn men därimellan har tristessen tagit överhand. Och flera nätter har varit väldigt trassliga och oroliga.
Lite lite snuva och hosta har han hunnit med också. 

Jag var ju sänkt måndag eftermiddag till fredag. Helgen mådde jag lite bättre. I måndags hade jag heldag med jobb medan pappan var hemma med Albin.
Dagen gick ok men allt tog tid. När jag kom hem var jag mer död än levande.
Natten var jobbig för både Albin och mig.
På tisdagen var det min tur att vara hemma med Albin och det passade mig utmärkt. Lite återhämtning. Allt kändes lite bättre framåt eftermiddagen så när vi hämtade Elsa på dagis vid 13.30 åkte vi in och fixade handling som inte blivit riktigt gjord på över en vecka.
Onsdagen var det min tur att jobba igen. Hade ju en hel del att ta igen från veckan innan. Oj vad jag slet! 5 kunder hann jag med samt ett besök hos min papperstant. Kom hem vid 16 och då var jag verkligen som en trasa. Ryggläge på soffan var det enda jag mäktade med resten av kvällen. 
Jag har snutit ut hela hjärnan och hostat sönder mina lungor och revben nu i över en vecka. På kvällarna sätter värken i bihålorna igång och jag huttrar mig till sömns utan feber. Ingen smak och ingen lukt så det känns så meningslöst att äta.
Idag torsdag hade jag äntligen hjälp med jobben och framåt lunchtid mådde jag riktigt bra. Men det höll bara i sig en kort stund för nu är bihålorna sprickfärdiga igen.

Peter hostar, nyser, snorar, harklar och ojar sig han också hela veckan. Något bättre i form än jag tack och lov. 

Elsa då? 
Jo hon har stått pall för alla baciller som flödar här hemma. (Hittills iallafall.)Helt jävla otroligt! 

Imorgon fredag är det pappans tur att jobba igen.
Och Albin ska tillbaka till skolan.
Sedan blickar vi framåt mot en helg som vi alla mår bättre hoppas vi ❤️


Kommentarer
Postat av: Mormor

Önskar er alla en lugn, skön och frisk helg 💕

2018-11-23 @ 12:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0