Cykelfian ❤️

Denna lilla stumpa är sååå otroligt lycklig och stolt över att klara av cyklandet helt själv. 
Och vi är givetvis också glada och stolta. 

I en hel vecka har hon nu kunnat cykla och oj så hon har utnyttjat det. Hon cyklar flera gånger om dagen. Både långa och korta turer. 
Hon är tom. så sugen på att cykla att hon avbryter sin tid med paddan för att gå ut och ta sig en tur på cykeln istället. 

(null)

Hon cyklar helt utan problem runt på tomten på gräset. Hon har redan cyklat ända ner till badet och bygdegården. 

Hon kan stå upp och trampa. Hon kan cykla och bara hålla i styret med en hand. Hon kan cykla i ösregn.  Hon kan cykla och titta åt alla andra håll än framåt. 
OCH hon har även vurpat 😅 
Härom dagen trillade hon och skrapade handen i gruset. Och igår lyckades hon vippa av cykeln precis intill sandlådan och landa i den! Med cykeln på sig och fastkilad med skon i trampan.... Jag var alldeles i närheten och kunde snabbt hjälpa henne loss. Det blev lite skrapsår på ben och fot. Och lite tårar. Men efter några tröstgodisar satt hon på sadeln igen efter en stund ❤️

Och oftast har hon lilla Elin eller Melva med sig bak på pakethållaren ❤️


Och en dagisvecka har hon avverkat också. Inga konstigheter alls. Hon trivs så bra och älskar att vara där! (Morgnarna kan dock vara lite knöliga.)
Nu var också hennes två bästakompisar tillbaka så dom har haft en toppen vecka!

En liten förkylning har hon hunnit dra på sig också. Den har varit minimal i veckan och knappt märkbar. Men i fredags och nu i helgen har hon varit lite mer kraxig. (Pappan i huset har varit desto mer förkyld och påverkad i veckan. Men har jobbat.) 

Ny vecka och nya tag imorgon. Och mer  cykling 😊 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Älskade lilla cykelfia, du är så duktig❣ Klart du ska vara stolt och glad. Cykla på och ha så kul på dagis.Cykeln på landet väntar på dig ❤

2019-08-25 @ 21:16:44
Postat av: Moster

Elsa du är bäst ❤

2019-08-27 @ 11:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0