Blåsigt

Riktigt blåsigt här igen. 
Det började redan sent igår kväll. Albin är ju jättekänslig för blåsten så han vaknade av den redan innan midnatt. Kröp ner bredvid mig och låg sedan och vred och vände på sig och kunde absolut inte somna om. 

På dagen idag var det helt ok ute hos oss. Vi låg i lä så vi var ute hela förmiddagen. 
Jag grävde en ny rabatt och fick hjälp av Albin att hämta hem två fulla kärror med hästskit från hagen nere vid soptunnan. Där blåste det! 
(null)
Efter lunchintag satte jag igång och röja inne. Rensa lådor är något man inte gör för ofta 🙈
Har i flera år velat byta ut de tre omaka byråerna vi har i sovrummet till två likadana vi haft ståendes nere efter att de inte längre fick plats i ungarnas rum. 
Men projektet har känts för jobbigt eftersom de tre i sovrummet rymmer typ 10 gånger mer saker och kläder än de två andra..... Men idag blev det av! Byrårokaden genomfördes och det blev såååå mycket mer harmoniskt i sovrummet (bortsett från den gamla fula och trasiga tapeten 🤯). 
Nu har vi tom. en byrå över! Den säljer vi 👍 

Mitt i vårt stökande inne tilltar blåsten ute och farfar kommer och knackar på och meddelar att en stor gran och några små tallar blåst ner över vår utfart. 
Jahopp! Tur att vi inte skulle åka någonstans 😅 Och ingen kan våldgästa oss heller. 
(null)

Uppe på åsen, precis i svängen ut från oss ligger granen rakt över. 

Blåsten har hållit i sig hela eftermiddagen och kvällen. Det kommer riktiga stormbyar titt som tätt så de viner i ventilerna och knakar ordentligt i taket. 
Vi har tappat upp lite vatten och laddat ficklamporna ifall det skulle bli strömavbrott 👍 

Albin tycks ha somnat trots allt. Han var väl helt slut. Vaken mycket inatt, väckt av Elsa 07.00 imorse och suttit uppe till 21.30 nu och tittat på melodifestivalen. 

Nu hoppas vi det mojnar ute. 
Vi har ett par till träd som står riktigt på trekvarten. Ett intill hönshuset och ett annat vid blåa boden och elledningen. Undrar hur länge till de orkar stå pall? 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj, då har ni lite jobb i morgon. Hoppas de andra står kvar och att ni får sova gott allihopa

2020-02-22 @ 23:22:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0