Plask, sim och lek

Idag överraskade jag ungarna med att åka iväg på utflykt direkt efter hämtningen på skolan. 
Först köpte vi nya dojjor till Albin. Sedan var vi in på dollarstore och rusta i hopp om att köpa en ny dörrmatta. Men vi hittade ingen bra. 
Sedan åkte vi till badhuset!!! Köpte oss lite mellis i deras cafeteria och väntade på Elsas bästis Majken, hennes bror och mamma. Tjejerna går ju på olika skolor nu och vi har inte setts sedan i somras. 
(null)
Vi badade och hade kul i ett par timmar. 
Albin simmar ju galant sedan i somras. (Förra sommarn under vattnet och denna sommar ovan vattnet.) Dessutom har det varit till simhallen med skolan varje tisdag nu i flera veckor och han har finslipat simningen lite extra. Perfekt! 
Elsa lärde sig ju också simma utan hjälpmedel i somras. Hon kan men är lite osäker. Idag växte självförtroende ännu mer! Inga puffar alls användes, bara ryggflytmojöng en liten stund. Sedan struntade hon i den också. Så duktig! Och stora rutschkanan har hon inte tyckt jättemycket om. Hon har åkt den några gånger ibland när vi varit där men idag släppte även det helt. Hon åkte och åkte. Tillsammans med mig. Med Majken. Och även helt själv. 

Lite efter 17 satte vi oss i bilen. Helt slutkörda och vråååålhungriga! Köpte med oss pizza och kebab på hemvägen. Smakade gott! Sedan lite tv och nu har de nyligen stupat i säng. Jag också snart! 😴 



Kommentarer
Postat av: Farmor

Vad ni är duktiga :-)! Jag kanske åker dit och tittar på er någon gång. Det var flera år sen som jag simmade där... Önskar er trevlig helg.

2020-10-17 @ 08:26:37
Postat av: Mormor

Vilken eftermiddag, uppskattad av de små fiskarna kan jag tro❣🏊‍♂️🏊‍♀️

2020-10-17 @ 17:16:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0