Morsdag

Vilken bra och fin morsdag jag fick i år igen. 
Den blev inte som planerat, jag tror den blev bättre ❤️
Ursprungsplanen fick jag höra var resturangmiddag men det fick avbokas pga. att Elsa vaknade hes dagen innan.

Dagen började ca. 06.30. Då kom Elsa in och trängde sig ner hos mig i sängen. Hopplöst att somna om! Gick och la mig på soffan en stund istället men blev snart hungrig så började göra frukost. Albin kommer yrvaket upp och undrar vad jag gör?
Planen var nog att han skulle ordnat frukost på sängen åt mig, men min kurrande mage kunde inte vänta. Istället åt vi frukost ute i solen tillsammans ❤️ ☀️ Och jag fick teckningar, favvochokladen, nyplockade liljekonvaljer och tre trisslotter (alla nitar). Mys! 
Och resten av dagen njöt vi av det fina vädret och grejade ute. Helt i min smak. 
Peter snickrade färdigt de tre blomlådorna jag beställt av honom och vi ställde dom på plats på vår nya uteplats på framsidan. Fint! 
(null)
Framåt middagstid bestämde vi att vi drar till havet. Köpte med oss pizza på vägen och åt på en öde stranden. Mycket härligt! En riktig toppen kväll verkligen. 
Svinkallt i vattnet men albin badade. Elsa som var fortsatt hes fick inte ta med sig badkläder men det struntade hon i och badade näck istället... Men det mesta av tiden ägnade sig åt att mecka med stenar och uppdämningar vid diket som mynnade ut i havet. 
Tre timmar senare var vi tvungna att åka hem ☹️ Klockan närmade sig åtta. 
(null)
Alla var riktigt nöjda med dagen. Men mest jag! Tack ❤️ 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilken fin dag ❤ Det var du värd❣

2021-06-03 @ 16:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0