Röra på fläsket

Jag vet! Dålig uppdatering de senaste dagarna. Men så blir det när man har besök och inte sitter ensam hela dagarna :)
En liten summering av våra senaste dagar:
I måndags kväll kom syrran och jag åkte och hämtade henne här nere i byn. Hon hann inte mer än innanför dörren innan jycken blev hel tokig när han förstod vem som kommit :) Efter lite hund mys blev det Albin mys. Jag började med maten istället. Lax i ugn. Så gott, trots en lite mindre välsmakande experiment med spenaten :) Efter maten tog vi en tre kilometers kvälls promenad. Så den dagen gick jag sammanlagt sex kilometer cirka.
Igår tisdag tog vi ytterligare tre kilometers promenad innan frukosten. Syrran introducerade några övningar som jag ska utöva också.
Senare åkte vi in till Norrtälje för lite shopping. Självklart blev det Albin som fick mest saker. Hittade bl.a. två olika solhattar varav den ena iallafall nog kommer bli jätte bra nu i sommar. Letade också efter några tunnare byxor till honom. Men det finns verkligen inte. Överlag tycker jag att bebiskläder sortimentet är uselt! De mer varierande plaggen och större utbud börjar först vid storlek 62 eller 68. I storlek 56 finns det inte mycket att välja på har jag insett nu... Tråkigt! Men han blir ju större :) Hur som så fick ett par små shorts följa med oss hem till slut.
Jag köpte mig ytterligare en amningsbh. Denna gång från Åhléns. Får se hur den är. HMs är inte så jätte bra tycker jag. På hemvägen stannade vi också till och handlade lite käk. Väl hemma blev det en fika i solen och blåsten avtog framåt kvällen så det var jätte skönt på vår veranda.
Syrran tog på sig uppdraget att steka pannkakor och de blev jätte goda! Medan hon stod inne i stekoset med bebis så var jag och Peter ute och grejade lite. Man får passa på ;)
I dag vaknade vi upp till moln och isande vind. Samt träningsvärk i mina stackars ben ;) Istället för promenad degade vi inne med film. Men framåt eftermiddagen tog vi oss ut på en runda som slutade på nästan fem kilometer. Ibland är det bra att stöta på "hinder" på vägen :) Hemma fyllde vi på krafterna med fika och lagom då kom Peter hem också. Vi började med maten, potatisgratäng, grillat och ny skördad sparris. Jäklar i min lilla låda vad gott det var! Mätta och belåtna har vi nu hängt i soffan framför tvn.

Albin har sovit ovanligt mycket i dag för att vara han! Han sov medan vi såg på film. Vaknade och åt. Somnade nästan genast när han lades i vagnen och vi gick på promenad. Sov ytterligare en stund när vi var hemma igen. Vaknade och åt. Sedan var han nog vaken ett par timmar medan vi lagade och åt mat. Efter maten fick han käk igen och somnade i mitt knä faktiskt. Nu har han varit vaken i en och en halv timme kanske och fått mat av sin moster :) Så nu får vi väl se om han sover inatt...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231643/images/2012/pic_204725916.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0