En eftermiddag ute

Igår efter lunch kom syssling P med mamma och lillebror hit för lite lek. Vi var ute i hela tre(!) timmar och grabbarna hade inga problem att sysselsätta sig. Dom körde vet, grävde snö, kastade snöbollar, åkte rutschkana och jagade katten. Årets första fika ute hanns också med! Frukt, bulle och kex smakade gott tillsammans med en liten lekpaus. 
Både Albin och jag var ganska möra när vi vinkade hejdå och gick in vid fyra för att snabbt sätta igång med efterlängtad middag. 




Albins matvägran tycks äntligen ha släppt! Igår åt han nästan två korvar till lunch och lite stuvade makaroner. Till middag åt han upp en hel portion med kalops och en halvtimme efter att vi dukat av bordet stod han och ryckte i kylen igen. Då ville han ha frukt och "acka". Det är bra att han börjar äta upp sig lite igen! :) 


Idag är grabben iväg på dagis. Jag fick nog närmare hundra pussar imorse innan de kom iväg. Sötgubbe! <3 
Jag lyckades somna om efter att de åkt och gick upp vid nio. Jycken och jag gick ut en liten runda och nu äter vi frukost. 
Min plan var egentligen att åka in och handla innan Albin ska hämtas men eftersom jag tog sovmorgon så orkar jag inte stressa iväg nu för att hinna, skjuter på det till imorgon istället. 

Både igår och idag har det faktiskt känts vårligt ute! Fåglarna kvittrar, idag skiner solen och det är riktigt behagligt skönt. Känns fantastiskt trots att den riktiga våren säkerligen är långt borta ännu :) 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka fina killar.
Här är det grått och trist. Regnet hänger i luften. Men nu ska jag åka hem. En lagom lång arbetsdag. :-)

2014-02-11 @ 11:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0